Przyprawy świata Ziarna kakaowe by KuchennePrzyprawy.pl 18 września, 2013 Kakao ma szerokie zastosowanie głównie w cukiernictwie. Jest głównym składnikiem czekolad, kawy (ziarna w całości oraz mielone). Ponadto do wyrobu ciast, ciasteczek, herbatników, cukierków i lizaków. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Sałatka z pędami bambusa Kolejny Surimi Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014