Przyprawy krajowePrzyprawy świata Sambal Olelek by KuchennePrzyprawy.pl 24 stycznia, 2014 Sambal oelek jest ostrą przyprawą ze świeżych strąków chilli z pestkami utartych z solą z dodatkiem czosnku. Może stanowić bazę do innych ostrych sosów i dipów. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Pasta z tamaryndowca Kolejny HOI-SIN Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014