Przyprawy świata Pul Biber by KuchennePrzyprawy.pl 15 października, 2013 Papryka Pul Biber jest jedną z najczęściej stosowanych przypraw w kuchni tureckiej. Ma lekko słony, oliwny smak. Nie należy ona do najbardziej ostrych papryk, jest za to bardzo aromatyczna. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Samphire Kolejny Mirt cytrynowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014