Przyprawy świata Olej kukurydziany by KuchennePrzyprawy.pl 14 listopada, 2013 Oleju kukurydzianego nie stosuje się do smażenia ze względu na bardzo dużą zawartość wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Stanowi jednak doskonały dodatek do sałatek, surówek oraz gotowania. Można używać go do produkcji majonezów. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej migdałowy Kolejny Kwiat muszkatołowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014