Przyprawy świata Nasiona Miłorząbu Japońskiego by KuchennePrzyprawy.pl 19 czerwca, 2013 Najczęściej spotykane nasiona, są już rozłupane i zapakowane w puszkach. W Japonii i Korei, orzechy miłorzębu są nadziewane na szpikulce i pieczone, a następnie używane do zup, sosów, jako jarzyna i ozdoba. Miłorząb pochodzi z Chin. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Żyto – Kiełki Kolejny Nasiona Araukarii Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014