Przepisy Masło kokosowe by KuchennePrzyprawy.pl 30 października, 2013 Masło kokosowe 250g wiórków kokosowych + opcjonalnie dodatki (cynamon, czekolada, miód, syrop klonowy) Wiórki prażymy na małym ogniu na suchej patelni do zbrązowienia, lub w piekarniku Ostudzić i zblendować na gładką masę (5 minut) Przechowywać w szklanym czystym słoiczku w temperaturze pokojowej. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Smalec z gęsi Kolejny Olej z awokado Może zainteresują Ciebie również.... Jabłecznik na kruchym spodzie 18 listopada, 2014 Karczek z warzywami 14 sierpnia, 2014 RYBNE PLACUSZKI Z ŁOSOSIA /2 porcje/ 3 marca, 2014 Tradycyjne pączki 27 lutego, 2014 Pasta krwetkowa 27 lutego, 2014 Podstawowy przepis na guacamole 25 lutego, 2014 Roladki z miruny zapiekane z serem i szpinakiem 24 lutego, 2014 Wieprzowina z pastą z galangalu 18 lutego, 2014 Łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą 17 lutego, 2014 Zupa brokułowa 13 lutego, 2014