Przyprawy świata Kopytnik pospolity by KuchennePrzyprawy.pl 23 sierpnia, 2013 Występuje on środkowej i południowej Europie. Generalnie kopytnik jest rośliną trującą, jednakże dodanie fragmentu kłącza nadaje potrawie imbirowy, gorzki aromat. Przy czym nie wywołuje negatywnych objawów zdrowotnych. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Jasnota biała Kolejny Liliowiec Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014