Przepisy Kompot z suszonych owoców by KuchennePrzyprawy.pl 6 sierpnia, 2013 Składniki: 500 g suszonych śliwek, jabłek i gruszek, 1 laska cynamonu, starta skórka z jednej cytryny. Przygotowanie: Owoce trzeba opłukać, następnie włożyć do garnka i zalać dwoma litrami wody. Dodać cynamon, skórkę z cytryny, wszystko gotować przez 30 minut. Po ugotowaniu schłodzić. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Suszone śliwki Kolejny Proszek do pieczenia Może zainteresują Ciebie również.... Jabłecznik na kruchym spodzie 18 listopada, 2014 Karczek z warzywami 14 sierpnia, 2014 RYBNE PLACUSZKI Z ŁOSOSIA /2 porcje/ 3 marca, 2014 Tradycyjne pączki 27 lutego, 2014 Pasta krwetkowa 27 lutego, 2014 Podstawowy przepis na guacamole 25 lutego, 2014 Roladki z miruny zapiekane z serem i szpinakiem 24 lutego, 2014 Wieprzowina z pastą z galangalu 18 lutego, 2014 Łazanki z kapustą kiszoną i kiełbasą 17 lutego, 2014 Zupa brokułowa 13 lutego, 2014