Przyprawy świata Kiełki Moth beans by KuchennePrzyprawy.pl 12 września, 2013 Są to kiełki nasion jednej z azjatyckich odmian fasoli. Charakteryzują się silnym aromatem. Szczególną popularnością cieszą się w Azji (np. Indie). Kiełki nadają się do kanapek, sałatek i surówek. Ponadto można nimi posypać gotowane ziemniaki oraz zupę. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Kiełki fasoli włoskiej Kolejny Kiełki Fasoli mungo Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014