Przyprawy świata Kiełki lnu by KuchennePrzyprawy.pl 4 września, 2013 Są to świeżo skiełkowane nasiona lnu, o słodkawym, podobnym do orzechów smaku. Nadają się do spożycia z: kanapkami, sałatkami, twarogiem i surówkami. Z powodu wydzielania śluzu nie są zbyt smaczne. Mogą stanowić idealny dodatek do innych kiełków. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Lebioda quinoa kiełki Kolejny Chleb razowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014