Przyprawy świata Kiełki grochu cukrowego by KuchennePrzyprawy.pl 10 września, 2013 Są to świeżo wykiełkowane nasiona grochu cukrowego. Kiełki grochu cukrowego można jeść w kanapkach, surówkach, mieszać z twarogami, jajkami, majonezem i masłem. Poza tym nadają się również do ryb, mięs i sosów. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Kiełki gryki Kolejny Sałatka owocowa z kiełkami gryki Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014