Przyprawy świata Kalpasi by KuchennePrzyprawy.pl 25 lutego, 2014 Kalpasi to inaczej parmoterma chropowata, powszechnie znana jako „czarny kamienny kwiat”. Jest to gatunek porostów, używany jako przyprawa na terenie całych Indii. Występuje w klimacie umiarkowanym na całej Ziemi. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Amla Kolejny Pieprz długi Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014