Przyprawy świata Glutasól by KuchennePrzyprawy.pl 25 października, 2013 Glutasól, czyli glutaminian sodu, uzyskuje się przez ekstrakcję białka ze zboża, kukurydzy lub fasolki sojowej, metodą syntetyczną. Glutasól podnosi walory smakowe potraw z mięsa i warzyw. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Skórki z mandarynek Kolejny Krem z dyni z mleczkiem kokosowym Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014