Przyprawy krajowePrzyprawy świata Geranium by KuchennePrzyprawy.pl 17 stycznia, 2014 Odmiana pelargonii z pachnącymi liśćmi. Używa się jej do ciastek, sorbetów i napojów. Można uprawiać w doniczce, zwłaszcza, że ma też właściwości lecznicze. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Guacamole Kolejny Biedrzeniec anyż Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014