Przyprawy świata Cukier palowy by KuchennePrzyprawy.pl 12 grudnia, 2013 W wyniku odparowania soku palmowego powstaje cukier palowy. Wytwarzany jest głównie z palmy daktylowej, kokosowej i winodań. W smaku przypomina nieco brązowy cukier, ale z bardziej wyraźnym karmelowym posmakiem. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Pektyna Kolejny Aromat spożywczy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014