Przyprawy świata Cebula w proszku by KuchennePrzyprawy.pl 9 sierpnia, 2013 Cebula w proszku to przyprawa powstała ze zmielenia bulwy cebuli. Stosowana jako przyprawa do większości potraw. Jest zamiennikiem świeżej cebuli. Jej smak jest specyficzny, ostry. Charakteryzuje się bardzo piekącym zapachem. Jest koloru jasnożołtego lub białawego. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Lipa drobnolistna Kolejny Słodzik Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014