Przyprawy świata Burak ćwikłowy kiełki by KuchennePrzyprawy.pl 16 września, 2013 Kiełki buraka ćwikłowego to wykiełkowane nasiona odpowiedniej, wczesnej odmiany buraka. Charakteryzują się różowym lub czerwono-fioletowym kolorem. Stosowane jako ozdoba do sałatek oraz kanapek. Ponadto nadają się do pikantnych potraw z ryb i mięsa. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Sałatka brokułowa z kiełkami brokuła Kolejny Kiełki brokuła Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014