Przyprawy świata Anardana by KuchennePrzyprawy.pl 25 lipca, 2013 Suszone ziarno granatu o ciemnoczerwonej lub czarnej barwie. Używany jest głównie w północnej części Indii i nadają potrawom nieco cierpkiego smaku. Aby wydobyć z ziaren prawdziwy aromat należy je utrzeć na proszek lub podgotować w gorącym płynie. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Kamfora Kolejny Wiórki kokosowe Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014