Przyprawy krajowePrzyprawy świata „Woda i ogień” – salsa z arbuza by KuchennePrzyprawy.pl 21 lutego, 2014 Soczysty arbuz dodany zamiast pomidorów sprawia, iż ta pikantna salsa pali w gardle, ale i orzeźwia – to idealna kombinacja na letnie spotkanie przy grillu! Podawać z chipsami z tortilli, lub użyć jako sosu do grillowanego kurczaka lub ryby. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Liście limonki Kaffir Kolejny Pikantny dip z daktyli, jabłek i ricotty Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014