Przyprawy świata Ocet do Sushi z ryżu by KuchennePrzyprawy.pl 4 grudnia, 2013 to bardzo ważny składnik, potrzebny podczas przygotowywania zaprawy ryżowej. Nadaje ona ryżowi specyficznego smaku, charakterystycznego dla sushi. Ryż staje się kleisty, dzięki temu możemy skomponować krążki sushi. Skład: ryż, woda. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Sos żurawinowy Kolejny Marynowana Rzodkiew do sushi Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014