Przyprawy świata Roti by KuchennePrzyprawy.pl 26 listopada, 2013 Roti to odmiana placków, powszechna w centralnej i południowej Azji, przygotowywana z mąki pszennej, niekiedy z dodatkiem mąki kukurydzianej lub mączki z soczewicy. Są one używane jako dodatek do innych dań. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Naan Kolejny Klarowane masło ghee Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014