Przyprawy świata Kamaboko by KuchennePrzyprawy.pl 13 listopada, 2013 Kamaboko jest przyprawą typową dla kuchni japońskiej. Otrzymuje się ją ze zmielonego mięsa ryby ugotowanej na parze i dodaniu do niego zagęszczaczy. Dodawana jest do sushi lub tworzone są z niej np. parówki. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Zielone chili Kolejny Papryczki chili z serkiem w zalewie Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014