Przyprawy świata Olej palmowy by KuchennePrzyprawy.pl 12 listopada, 2013 Olej palmowy otrzymuje się z nasion olejowca gwinejskiego. Stosowany jest do produkcji olejów mieszanych, łączony jest np. z olejem rzepakowym, sojowym lub słonecznikowym, by zwiększyć ich stabilność w wysokich temperaturach. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Smalec Kolejny Olej z orzechów włoskich Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014