Przyprawy świata Ocet ziołowy by KuchennePrzyprawy.pl 8 listopada, 2013 Ocet ziołowy jest bardzo łatwy do samodzielnego wykonania w domu. Trzeba zalać zioła octem i tak przygotowaną mieszankę odstawia na 2 tygodnie w ciepłe miejsce. Jest doskonałym dodatkiem do mięs, napojów i sałatek. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Ocet owocowy Kolejny Smalec Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014