Przyprawy świata Olej z pestek winogron by KuchennePrzyprawy.pl 31 października, 2013 Olej z pestek winogron doskonale nadaje się do sałatek, sosów i dressingów. Nie należy go stosować do smażenia i pieczenia, ponieważ zawarte w nim kwasy tłuszczowe pod wpływem wysokiej temperatury ulegają niekorzystnym przemianom. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej bawełniany Kolejny Olej sezamowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014