Przyprawy świata Olej krokoszowy by KuchennePrzyprawy.pl 30 października, 2013 Olej krokoszowy może być jedzony na surowo, nie należy ogrzewać go do temperatury wyższej niż 65°C. Jest dobrym dodatkiem do surówek i sałatek. Wykorzystuje się go także do produkcji margaryn. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej z awokado Kolejny Olej arachidowy Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014