Przyprawy świata Olej z lnianki by KuchennePrzyprawy.pl 17 października, 2013 Olej z lnianki stosowany jest jako dodatek do surówek, sałatek (zwłaszcza warzywnych), ziemniaków, śledzi, kasz i potraw podawanych na zimno. Nie poleca się go do smażenia i pieczenia. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Olej morelowy Kolejny Olej gorczyczny Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014