Przyprawy świata Filipińska maggi z limonką by KuchennePrzyprawy.pl 4 października, 2013 Przyprawa MAGGI w filipińskiej wersji z limonką calamansi. Dodaje daniom kwaśny, orientalny smak i smakowity brązowy kolor. W jej skład wchodzi: woda, sól, hydrolizowane białko roślinne, cukier, wzmacniacze smaku (E621, E627, E631), kwas cytrynowy, barwnik (karmel E150c), limonka calamansi. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Tabasco Kolejny Anyż mielony Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014