Przyprawy świata Surimi by KuchennePrzyprawy.pl 18 września, 2013 Ten opatentowany w 1873r. produkt otrzymywany z mięsa ryb imitujący mięso kraba jest bardzo popularnym składnikiem dań japońskich. Paluszki krabowe są składnikiem wielu sałatek a także nieodłącznie kojarzą się z sushi. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Ziarna kakaowe Kolejny Mak niebieski Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014