Przyprawy świata Lebioda quinoa kiełki by KuchennePrzyprawy.pl 4 września, 2013 Są to świeżo wykiełkowane nasiona lebiody quinoa. Charakteryzują się ostrym smakiem. Kiełki quinoa świetnie sprawdzają się jako dodatek do kanapek, sałatek i twarogów. Ponadto dobrze komponują się z innymi rodzajami kiełków. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Orzeszki ziemne kiełki Kolejny Kiełki lnu Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014