Przyprawy świata Kiełki nasion babki płesznik by KuchennePrzyprawy.pl 3 września, 2013 Są to świeżo wykiełkowane nasiona babki płesznik. Ze względu na to, że wydzielają śluz nie nadają się do samodzielnego spożycia. Stanowią jednak idealny dodatek do innych kiełków. Można je stosować jako składnik sałatek i surówek. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Sałatka z kiełkami rzodkiewki Kolejny Kiełki lucerna Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014