Przyprawy świata Nam pla by KuchennePrzyprawy.pl 26 sierpnia, 2013 Podobnie jak sos sojowy jest to jedna z podstawowych przypraw kuchni azjatyckiej, a szczególnie kuchni tajskiej. Sos rybny jest półprzezroczysty i lekko brązowy. Używa się go jako marynaty do mięs i ryb, a także jako przyprawę do zup i sosów. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Liliowiec Kolejny Imbir cały Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014