Przyprawy świata Kurczak w proszku by KuchennePrzyprawy.pl 1 sierpnia, 2013 Jest to chiński odpowiednik bulionu w kostce. W Chinach kurczak w proszku jest głównie wykorzystywany do dodawania mięsnego smaku daniom, które smażone są na woku. Można również z niego otrzymać bardzo smaczny bulion. 0 FacebookTwitterPinterestEmail KuchennePrzyprawy.pl Poprzedni Liście curry Kolejny Przyprawa Tzatziki Może zainteresują Ciebie również.... Annatto 3 listopada, 2020 Aframon 3 listopada, 2020 Adżwan 3 listopada, 2020 Tymianek liofilizowany 11 grudnia, 2014 Sos duński 11 grudnia, 2014 Pomidory suszone z bazylią i czosnkiem 11 grudnia, 2014 Zioła dalmatyńskie 19 listopada, 2014 Madras curry 19 listopada, 2014 Przyprawa egejska 19 listopada, 2014 Przyprawa do zapiekanek 18 listopada, 2014